1 pytanie gratis na portalu (WRÓŻBA)
Gość
Od  kilku  lat  zajmuje  się  stawianiem  kart  cygańskich  
Zadaj  mi  1  konkretne  pytanie  ,napisz  imię  i  date  urodzenia  a ja  postaram się  w  miarę  szybko  ci  odpowiedzieć  
Pytania  Krótkie  (nie  wykonam  tu  długich  opisowych  rozkładów  )
Gość
To  może  ja  zapytam 
Witaj  wróżko  
Czy  Ja  Ola  ur 17.3.86 do  połowy   roku  2014  przeprowadzę  się  na  stałe  do  Anglii  ???
Czy  Uda  mi sie  to  zrealizować  ???
Z  góry  dziękuję  za  poświęcony  czas  
Gość
Ola napisał:
To może ja zapytam
Witaj wróżko
Czy Ja Ola ur 17.3.86 do połowy roku 2014 przeprowadzę się na stałe do Anglii ???
Czy Uda mi sie to zrealizować ???
Z góry dziękuję za poświęcony czas
Witam  pierwszą  panią  
Ola  karty  pokazały  że  wyjedziesz  na  stałe  do  Anglii  ,Wyjazd  do  mężczyzny  ,partnera  ,masz  tam  już  przygotowany  grunt  
Jednak  będzie  to  do  marca  przyszłego  roku  gdzieś  ,bo  karty  pokazały  przyspieszony  czas  z  powodu  ciąży  
Powodzenia  
Gość
Fiollka napisał:
Ola napisał:
To może ja zapytam
Witaj wróżko
Czy Ja Ola ur 17.3.86 do połowy roku 2014 przeprowadzę się na stałe do Anglii ???
Czy Uda mi sie to zrealizować ???
Z góry dziękuję za poświęcony czasWitam pierwszą panią
Ola karty pokazały że wyjedziesz na stałe do Anglii ,Wyjazd do mężczyzny ,partnera ,masz tam już przygotowany grunt
Jednak będzie to do marca przyszłego roku gdzieś ,bo karty pokazały przyspieszony czas z powodu ciąży
Powodzenia
tak  zgadza  się  mam  narzeczonego  w  Anglii   i  do  niego  jadę  ,ciąża  ????  obecnie  nic  mi  o  tym  nie  wiadomo  ale  dziękuję  byc  może  się  to  sprawdzi    bo  staramy  się  o  dziecko  
Witaj wróżko, 
niedawno miałam komisję ZUS, na której odebrano mi prawo do renty uznając za zdrową osobę. Mam zamiar odwołać się od tej decyzji- czy wygram? Grażyna 14.02.1962 r.
Pozdrawiam
Witam serdecznie  Chciałabym skorzystać z wróżby. Beata ur. 19.12.1967. Jestem kobietą po rozwodzie. Obecnie jestem w niezobowiązującym związku z Robertem ur. 19.01.1974 r. Jaki los czeka ten związek ? Dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam 
Gość
grazyna napisał:
Witaj wróżko,
niedawno miałam komisję ZUS, na której odebrano mi prawo do renty uznając za zdrową osobę. Mam zamiar odwołać się od tej decyzji- czy wygram? Grażyna 14.02.1962 r.
Pozdrawiam
Powiem ciężko będzie ,masz karty które mówią o trudnościach zawirowaniach .,powinnaś wygrać mieć rentę ale raczej będziesz się odwoływać nie tylko jeden raz .
Gość
becia napisał:
Witam serdecznie
Chciałabym skorzystać z wróżby. Beata ur. 19.12.1967. Jestem kobietą po rozwodzie. Obecnie jestem w niezobowiązującym związku z Robertem ur. 19.01.1974 r. Jaki los czeka ten związek ? Dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam
Robert  to  facet  który  nie  zamierza  się  wiązać  z  tobą  ,dobrze  napisałaś  niezobowiązujący  związek  i  taki  on  będzie  ,karty  pokazały  też  coś  w  rodzaju  że  gdybyś  okazała  że  ci  zależy  że  chcesz  czegoś  więcej  stracisz  go  moja  rada  ciesz  się  tym  co  masz  chcąc  więcej  stracisz  go  ten  związek  jest  pokazany  jako  na  pewien  czas  ,no  i  raczej  uczuć  w tym związku  nie  widzę    ale  widzę  fascynację  zauroczenie  .
Gość
Witam.Mam na imię Małgorzata ur 07.02.74r czy wyjdę za mąż i czy urodzę dziecko.
Pozdrawiam serdecznie!
Nowy użytkownik
Dzień dobry!
Proszę o wróżbę - czy któreś z nas jest na coś chore? Czy będziemy zyli dlugo? Jestesmy narzeczonymi.
1)Natalia 28.08.1991
2) Marek 17.10.1991
Nowy użytkownik
Dzień dobry!
Proszę o wróżbę - czy któreś z nas jest na coś chore? Czy będziemy zyli dlugo? Jestesmy narzeczonymi.
1)Natalia 28.08.1991
2) Marek 17.10.1991