1 pytanie gratis na portalu (WRÓŻBA)
Gość
Od kilku lat zajmuje się stawianiem kart cygańskich
Zadaj mi 1 konkretne pytanie ,napisz imię i date urodzenia a ja postaram się w miarę szybko ci odpowiedzieć
Pytania Krótkie (nie wykonam tu długich opisowych rozkładów )
Gość
To może ja zapytam
Witaj wróżko
Czy Ja Ola ur 17.3.86 do połowy roku 2014 przeprowadzę się na stałe do Anglii ???
Czy Uda mi sie to zrealizować ???
Z góry dziękuję za poświęcony czas
Gość
Ola napisał:
To może ja zapytam
Witaj wróżko
Czy Ja Ola ur 17.3.86 do połowy roku 2014 przeprowadzę się na stałe do Anglii ???
Z góry dziękuję za poświęcony czas
Witam pierwszą panią
Ola karty pokazały że wyjedziesz na stałe do Anglii ,Wyjazd do mężczyzny ,partnera ,masz tam już przygotowany grunt
Jednak będzie to do marca przyszłego roku gdzieś ,bo karty pokazały przyspieszony czas z powodu ciąży
Powodzenia
Gość
Fiollka napisał:
Ola napisał:
To może ja zapytam
Witaj wróżko
Z góry dziękuję za poświęcony czasWitam pierwszą panią
Ola karty pokazały że wyjedziesz na stałe do Anglii ,Wyjazd do mężczyzny ,partnera ,masz tam już przygotowany grunt
Jednak będzie to do marca przyszłego roku gdzieś ,bo karty pokazały przyspieszony czas z powodu ciąży
Powodzenia
tak zgadza się mam narzeczonego w Anglii i do niego jadę ,ciąża ???? obecnie nic mi o tym nie wiadomo ale dziękuję byc może się to sprawdzi bo staramy się o dziecko
Witaj wróżko,
niedawno miałam komisję ZUS, na której odebrano mi prawo do renty uznając za zdrową osobę. Mam zamiar odwołać się od tej decyzji- czy wygram? Grażyna 14.02.1962 r.
Pozdrawiam
Witam serdecznie Chciałabym skorzystać z wróżby. Beata ur. 19.12.1967. Jestem kobietą po rozwodzie. Obecnie jestem w niezobowiązującym związku z Robertem ur. 19.01.1974 r. Jaki los czeka ten związek ? Dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam
Gość
grazyna napisał:
Witaj wróżko,
niedawno miałam komisję ZUS, na której odebrano mi prawo do renty uznając za zdrową osobę. Mam zamiar odwołać się od tej decyzji- czy wygram? Grażyna 14.02.1962 r.
Pozdrawiam
Powiem ciężko będzie ,masz karty które mówią o trudnościach zawirowaniach .,powinnaś wygrać mieć rentę ale raczej będziesz się odwoływać nie tylko jeden raz .
Gość
becia napisał:
Witam serdecznie
Chciałabym skorzystać z wróżby. Beata ur. 19.12.1967. Jestem kobietą po rozwodzie. Obecnie jestem w niezobowiązującym związku z Robertem ur. 19.01.1974 r. Jaki los czeka ten związek ? Dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam
Robert to facet który nie zamierza się wiązać z tobą ,dobrze napisałaś niezobowiązujący związek i taki on będzie ,karty pokazały też coś w rodzaju że gdybyś okazała że ci zależy że chcesz czegoś więcej stracisz go moja rada ciesz się tym co masz chcąc więcej stracisz go ten związek jest pokazany jako na pewien czas ,no i raczej uczuć w tym związku nie widzę ale widzę fascynację zauroczenie .
Gość
Witam.Mam na imię Małgorzata ur 07.02.74r czy wyjdę za mąż i czy urodzę dziecko.
Pozdrawiam serdecznie!
Nowy użytkownik
Dzień dobry!
Proszę o wróżbę - czy któreś z nas jest na coś chore? Czy będziemy zyli dlugo? Jestesmy narzeczonymi.
1)Natalia 28.08.1991
2) Marek 17.10.1991
Nowy użytkownik
Dzień dobry!
Proszę o wróżbę - czy któreś z nas jest na coś chore? Czy będziemy zyli dlugo? Jestesmy narzeczonymi.
1)Natalia 28.08.1991
2) Marek 17.10.1991